ISO 17715:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٥ يناير ٢٠٢٥

Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement

ملفات الوثيقة ISO 17715:2025

الإنجليزية 14 صفحات
الإصدار الحالي
45.93 BHD

مجال الوثيقة ISO 17715:2025

This document specifies an amperometric method to determine the content of damaged starch in flour.

It is applicable to all flour samples from the industrial or laboratory milling of wheat (Triticum aestivum L.).

NOTE 1        Wheat can be milled in the laboratory in accordance with the methods described in ISO 27971[9] or in the BIPEA guidance document BY.102.D[10].

NOTE 2        In the absence of validity studies, the results on semi-wholemeal or wholemeal flour, although able to meet the conditions of repeatability given in Clause 9, require careful interpretation.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 13909-8:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Coal and coke — Mechanical sampling — Part 8: Methods of testing for bias
ISO/IEC 16466:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — 3D printing and scanning — Assessment methods of 3D scanned data use in 3D printing
ISO 18960:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Security controls and implementation for third party payment service providers — Guidance and requirements
ISO 5684:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Adhesives — Floor covering adhesives and products for flooring installation — Assessment and classification of low volatile organic compound (VOC) products